06 (20) 245 3070

Referenciák

Az eredmény magáért beszél

Az ablakoknak és az ajtóknak igen fontos szerepük van otthonunkban: nemcsak a fényt engedik be a helyiségekbe, de hangszigetelő és hőszigetelő funkcióval is bírnak. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen a nyílászáró, de a beszerelés szakértelmén is sok minden múlik.

Cégünk már 13 éve foglakozik ajtók és ablakok értékesítésével, beszerelésével és cseréjével. Ez alatt az idő alatt világossá vált, hogy a minőségi nyílászáróra és az ehhez fűződő szakértelemre nagy igény van. Mi ezt nyújtjuk ügyfeleinknek.

Munkáink széles körben elterjedtek, hozzáértésünket és gyors, precíz munkatempónkat egyre többen veszik igénybe. Nálunk az ügyfél az első és ezt a hozzáállást valósítjuk meg a munkavégzés során is.

Nyílászáróink megtalálhatóak magánházakon, de ugyanúgy közintézmények is köszönhetik nekünk a tartós ajtók és ablakok beépítését, így nyílászáróink megtalálhatóak óvodák, iskolák, kollégiumok, társasházak kiegészítőiként.

Forduljon hozzánk bizalommal nyílászárókért, ha Ön is a minőségre szavaz!

– több mint 600 családi ház, magán lakás

– társasházi bejárati portálok
– IX. ker. Napfény u. 21
– XIX. ker. Toldy u. 3
– XIX. ker. Jókai u.

– közintézmények
– BGF Buzogány u.
– MTA Abonyi u.
– Péceli óvoda
– Szigetmonostori ált. isk.
– BME Kollégiuma

Még több kép a facebook oldalunkon (katt a lap alján)!

 

Friss hírek, akciók

Elérhetőségek

Budapest, XVIII. kerület, Üllői út 311.
Telefon: 06 (20) 245 3070
Website: http://www.zmablak.hu
Email: info@zmablak.hu
Ablakcsere
Ablakbeszerelés

Jogi nyilatkozat

Fontos: Az oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a Zoli Művek Bt. engedélyével lehetséges.